Články
Top

Medaile

 
Ke sportovnímu zápolení a soutěžím neodmyslitelně patří také trofeje a medaile. Krásná medaile vám bude navždy připomínat váš úspěch a můžete si ji vystavit do vitríny a všichni ji mohou obdivovat. Pravý sportovci mají vždy doma hromadu trofejí ať už pohárů, medailí, nebo plaket a diplomů.
 
Medaile můžete získat na různých sportovních kláních, nebo za nejrůznější soutěže. V menších i větších ligách i v celostátních a mezinárodních soutěžích můžete vyhrát krásnou medaili, nebo pohár. Pokud jste soutěživý, pak pro vás může být vidina trofeje velmi přitažlivá a možná vás to v soutěži víc povzbudí.

Podoba medailí

Pravá medaile by měla být kovová, aby vítězové cítili jak je tíží kolem krku. Medaile mohou mít zlaté, stříbrné, nebo bronzové provedení. Medaile mohou být také pozlacené, postříbřené a podobně. Najdou se však také dřevěné medaile, nebo bramborové a třeba perníkové medaile.
 
Medaile mohou mít libovolný emblém podle soutěže za které je vítěz oceněn a také obvykle bývají opatřeny stuhou na které jsou zavěšeny. Pokud si budete chtít vybrat medaile, pak jste na správném místě. Máme medaile pro každého.
Rychlý kontakt

Prostřednictvím následujícího formuláře nám můžete zaslat jakýkoliv dotaz či připomínku.
Odeslaný text bude doručen na adresu objednavky@pohary-bauer.cz.